A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben

PACARI

Pacari kecsuául azt jelenti, természet. Nevéhez méltóan a Pacari csokoládéi teljes egészében ecuadori, biogazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek. Kizárólag az itt több száz éve honos Arriba Nacional kakaóbab fajtát használják, melyet kézzel válogatnak, a legnagyobb gondossággal.
A Pacari ez idáig a világon az egyetlen, Demeter Biodinamikus védjeggyel rendelkező csokoládégyártó.
A csokoládék minőségéről, kiválóságáról, különlegességéről sokat elárul, hogy a 2012. évi International Chocolate Awards (mely a minőségi csokoládékészítők világversenye) legsikeresebbje a Pacari volt, összesen 10 díjat kapott.
Csokoládéik kosherek, gluténmentesek, laktózmentesek, szójalecitin helyett napraforgó lecitint tartalmaznak, a RAW ("nyers") 70% és 100% táblák kíméletes, alacsony hőmérsékleten és minimális konsírozással végzett feldolgozási technológiájuk révén még antioxidánsokban is gazdagabbak.
A RAW csokoládéban a kakaóbab óvatosan, kismértékben kerül feldolgozásra, végig alacsony hőmérsékleten, így megőrződik a kakaó természetes ízvilága és az antioxidánsok ereje.

forró csoki               

Rendezés:
1.580 Ft
Raktáron

Lemongrass

2.880 Ft
Raktáron

PACARI Drinking Cacao with Cinnamon

2.880 Ft
Raktáron

PACARI Drinking Cacao with Ginger