A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Rendben

PRALUS - Madagascar 100%

PRALUS - Madagascar 100% Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.220 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Ez a csokoládé a Pralus saját madagaszkári ültetvényéről származó kakaóbabból készül. A 100%-os tartalom senkit ne ijesszen meg, egy kifinomult, franciásan könnyed csokoládéval találkozhat. A csokoládé  bio  minősítésű.

Kakaótartalom: 100%
Súly: 100g
Származási ország: Franciaország
Termőterület: Madagaszkár
Bio?: igen
További képek

Hasonló termékek

2.220 Ft
Raktáron

Ez a csokoládé a Pralus saját madagaszkári ültetvényéről származó kakaóbabból készül. Kósoláskor friss (sárga)gyümölcsösség, kis savasság érezhető, továbbá criollos krémesség.
A csokoládé bio minősítésű.

   

2.220 Ft
Raktáron

Most megtudhatjuk, hogy Kuba nem csak a szivarban és a rumban tud különleges alapanyagot felmutatni, hanem kakaóbabban is!

A csokoládéban fűszeres ízeket - kis medvecukros villanásokkal, nagyon enyhe bors aromákat térezhetünk, hosszú lecsengéssel.

 

2.220 Ft
Raktáron

Sao Thomé és Principe, két kis sziget Afrikától nyugatra. Kitűnő termőhely, így talán ezért is terem itt ilyen kíváló kakaóbab a még kissé alábecsült forastero fajtából is. A minőségi csokoládékat ismerők talán találkoztak már Claudio Corallo nevével, aki szintén itt termeszti a kakaóját (+kávéját) és helyben is készíti el csokoládéit.

A helyiek igyekeznek megtartani a magas minőséget az itteni fajták genetikai tisztaságának megörzésével, ezért nem is lehet egy lapon említeni az Elefántcsontpart tömegtermeléséből származó kakaóival. Egyébként hasonló jó minőséget kaphatunk Ghána és Kongó egyes ültetvényeiről is.

Friss, intenzív kakaó, kis füstösség, ásványosság, füszeresség és csonthéjas gyümölcs aromák, enyhe savassággal a végén.

Termék címkék: 100%, bio, criollo, Madagaszkár