A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Hogyan fizethet kártyával?

A tranzakció szereplői ugyanazok, mint hagyományos, bolti vásárláskor, POS terminál használatakor. Ez magába foglalja a kártyabirtokost, az elfogadó kereskedőt, a kibocsátó bankot és a kártyaelfogadó bankot.

Virtuális POS

A vásárlás során:

1.)  A vásárló összeállítja az igényének megfelelőtermékekből álló kosarat az internet áruházban, megadja s szállításhoz szükséges információkat, majd a fizetési módnál kiválasztja a bankkártyás fizetést. 

2.)  Ezután az internet áruházi rendszerbe telepített fizetőmodul elküldi a bank virtuális POS alkalmazásának a tranzakció adatait, majd ugyanez a fizetőmodul visszakapja a bank által adott tranzakciós azonosítót. 

3.)  A vásárló ezután átirányításra kerül a bank fizetési oldalára, ahol a tranzakció azonosítója is 
feltüntetésre kerül. Az ekkor megjelenő, a Bank emblémáját tartalmazó fizetői oldalon kell a vásárlónak megadnia a kártyaadatokat (név, kártyaszám, lejárat, érvényesítési kód). 

4.) Ezt követően történik meg az online engedélykérés a kártya elfogadására, amely, ha sikeres volt, megtörténik a tranzakció. 

5.)  Végül a vásárló visszairányításra kerül az internet áruházba a tranzakció azonosítójával, majd a Banktól megérkezik az információ a tranzakció sikerességére vonatkozóan. 

Az elfogadás devizaneme minden esetben Magyar Forint (HUF), melynek értelmében a tranzakció engedélyezése és a kereskedőfelé történőelszámolás devizaneme is kizárólag Magyar Forint lehet.

Egyszerű fizetés

INGYENES ÁTVÉTEL
Facebook
Kiemelt termékek
Nagykereskedelem
Népszerű termékeink